youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
28. juni 2019

Første etape af MUNKEBJERG BUSINESS PARK på 6500 m2 – ALT UDLEJET – til stærke lejere samtidig med byggestart!

Barfoed Group udvikler ny bydel i Odense M, hvor der i alt bliver opført 75.000 m2 bolig- og erhvervslejemål til egen portefølje over de kommende år. Barfoed Group har 13500 m2 lejeboliger under opførelse, og der starter udlejningen om ca 1. mdr, og interessen er allerede meget stor. Sideløbende udvikles der en businesspark under navnet – Munkebjerg Business Park – hvor første etape på 6500 m2 blev igangsat for 1 mdr siden og allerede nu er hele etapen udlejet til stærke lejere, og interessen for byggeriet og beliggenheden har været meget stor. De nye lejere i Munkebjerg Business Park er:

  • PwC
  • Nykredit
  • Totalkredit
  • ErhvervshusFyn
  • Barfoed Group – projektafdeling
  • Lidl

Munkebjerg Business Park etape I er klar til indflytning 1. juni 2020, hvor de første lejere flytter ind. Etape II er på 8000 m2 og det kan eksempelvis udlejes til kontor, sundhedsfag, hotel, take away og fitness. Etape II var oprindeligt planlagt til opstart 2021, men kan fremrykkes, da der pt føres drøftelser med flere meget interessante og mulige lejere til bydelen, som vil styrke området yderligere. Der vil på hele området blive opført flere underjordiske parkeringsanlæg, så der ikke vil mangle P-pladser. Ligeledes har Barfoed Group prioriteret højt, at hele området fastholder sit ”Park præg” så alle beboere oplever Munkebjerg Park som en grøn bydel, og derfor får alle bygningerne grønne tage og facaderne på Lidl bygningen opføres også med en flot facade indeholdende grøn beplantning integreret i facaden. Der etableres en ny stor sø med mulighed for ophold langs søen samt nyt orangeri til de kommende bolig lejere.

 Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Vi udvikler en ny bydel i meget høj kvalitet, og kombinationen af kvalitet og en perfekt beliggenhed har gjort, at vi langt hurtigere end forventet har udlejet hele etapen på samme tid, som vi går i gang med at støbe fundament til P-kælder på nu, det er vi meget tilfredse med.”

”Munkebjerg Business Park bliver et kraftcenter i Odense med stor synlighed og nem adgang til E20 og Letbanen, og da området udvikles yderligere af både nyt OUH og fortsat udvikling af både Forskerparken og SDU, så vil vores placering være attraktiv for mange. Vi har allerede nu indledende drøftelser med nye mulige lejeremner til den næste etape inden for de kategorier, som lokalplanen giver mulighed for, så vi forventer at den positive udvikling også vil fortsætte de kommende år.”

Læs mere på www.munkebjergbusinesspark.dk

Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål, skal De være velkommen til at kontakte Koncerndirektør Frederik Barfoed på FB@barfoedgroup.dk