youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
6. januar 2020

GODT NYTÅR til alle fra Munkebjerg Business Park – Odense M!

Vi glæder os til at komme i gang med 2020 og fortsætte vores store erhvervsbyggeri på 6500 m2 på Munkebjerg Business Park, som er fuldt udlejet til PwC, Nykredit, Totalkredit, LIDL og Erhvervshus Fyn, der alle flytter ind 1. juni 2020 på denne synlige og meget markante placering i Odense M. Hele businessparken har underjordisk P-kælder og der opføres lige nu en ekstra P-kælder, så der i alt kommer ca. 160 aflåste parkeringspladser under jorden samt mange P-pladser på terræn. Det giver de optimale muligheder for gæster, medarbejdere og andre besøgende til parkens lejere.

Som det ses på billederne, så udvikler byggeriet sig næsten dagligt, og vi glæder til at præsentere et flot erhvervsbyggeri i Odense Kommune med høje ambitioner til stærke lejere.

Vi har muligheder for en yderligere etape på i alt ca 8000 m2 erhvervslokaler til kontor, klinik, take away restauranter med meget stor synlighed i Munkebjerg Business Park, og er I interesseret i at høre nærmere om disse spændende muligheder for at blive en del af en meget ambitiøs bydel med høj service og nem adgang for både kunder og medarbejdere til Odense City og E 20, så kontakt Erhvervschef Jan Kristensen på JK@barfoedgroup.dk eller 20 92 3443 ellers læs mere på munkebjergbusinesspark.dk

#barfoedgroup #munkebjergpark #munkebjergbusinesspark #business #odense #realestate #property