youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
31. august 2020

I morgen åbner BACCHUS i Vestergade 5 – Odense City!

Efter en større ombygning og nyindretning i Vestergade 5, kan Restaurant Bacchus og Stephane Libourel endelig åbne for det franske køkken i nye flotte omgivelser med muligheder for udendørsservering og private dining.

Odense City får nu den kendte franske restauratør frem på en af de bedste beliggenheder i byen, og Stephane har gennem mange år profileret det franske køkken på bedste vis i Odense, og han fortjener nu i den nye version endnu bedre forhold til store glæde for de mange gæster, som ofte besøger restauranten.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Vi har glædet os meget til åbningsdagen, og jeg er stolt over at være med til at skabe de optimale rammer for Stephane og hans team. Det er gastronomi på et højt fagligt niveau, og han og familien har arbejdet hårdt og målrettet for at åbne en restaurant på denne synlige placering! Samtidig er det et vigtigt signal i nogle specielle tider, hvor vi viser at Odense godt kan og er en stærk by.”

Chef Stephane Libourel:

”Det er en stor dag og en spændende rejse, der starter for mig og restauranten i Vestergade 5. Jeg ser frem til at få mange gode madoplevelser med mine gæster i de nye omgivelser, og vi har allerede fået en flot modtagelse på den nye adresse med mange reservationer, det er dejligt!”

Læs mere om Restaurant Bacchus på restaurantbacchus.dk eller book bord på 23 37 00 04.