youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
25. juni 2021

Kender du Sprout-blyanten? Fantastisk koncept, som Barfoed Group byder velkommen!

I 2013 stiftede iværksætter Michael Stausholm Sprout, som laver bæredygtige blyanter og eyelinere, der kan plantes efter brug.

Ideen er at bruge blyanterne indtil de ikke kan bruges længere og derefter give dem nyt liv ved at plante dem. Blyanterne kan spire til blomster, krydderurter, træer og grønsager.

Sprout-blyanten er blevet en global, grøn budbringer, der er solgt i over 35 mio. eksemplarer til mere end 80 lande. Kunderne er blandt andre Ikea, Nestlé, Target, Marriott, Porsche, Michelle Obama og Richard Branson.

Sprout har kontorer i København og Boston, og beskæftiger 30 medarbejdere.

”Det er en unik idé med en bæredygtig blyant, som kan bruges af mennesker over hele verden”, siger Koncerndirektør Frederik Barfoed, og fortsætter; ”Vi glæder os meget til at byde Sprout velkommen på Sydhavns Plads 12, der er nabo til mobilselskabet 3, der har til huse i Barfoed Groups smukke pakhus, som alle passerer forbi på vej gennem Sydhavnen til motorvejen.”

Du kan læse mere om Sprout på deres hjemmeside: https://sproutworld.com/

Barfoed Group kan tilbyde 412 kvm. erhvervslokaler til leje i samme bygning som Sprout, 3 mobil og Hitachi, hvilket du kan se nærmere på her: https://barfoedgroup.dk/lejemaal/hoejloftede-kontorlokaler-med-showroom-lounge-eller-let-lager/