youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
20. december 2022

Klarlund udvider forretningen på Strøget i samarbejde med Barfoed Group

”Det er med stor glæde, at vi nu kan melde ud, at det er Klarlund, som har lejet den flotte butik på Ny Østergade 3”, udtaler CEO Ronni Hetoft, og tilføjer; ”Med denne unikke mulighed for at udvide vores eksisterende forretning, kan vi nu etablere en endnu flotte præsentation af ure og smykker for de største brands i verden.”

CEO Ronni Hetoft siger videre; ”Det bliver en fantastisk dag, når vi kan slå dørene op i den nye forretning, men der går nogen tid endnu, idet udvidelsen er så vigtig for os, at al planlægning, indretning og produktpræsentation skal udføres 100 % optimalt og i højeste kvalitet.”

Klarlund blev grundlagt i 1947 af Povl Klarlund på Vesterbrogade. I starten var det salget af smykker, som var mest betydningsfuldt. Salget af ure var mere begrænset, da der ikke var fri import i efterkrigsårene.

I 1955 overtog Klarlund forhandlingen af Rolex og har siden da opbygget en portefølje af verdens førende urmærker. Klarlunds forretning voksede, og i 1969 åbnede forretningen på Strøget.

I den netop forgangne weekend har Klarlund fejret deres 75 års jubilæum med afholdelse af Nordens største ur- og smykkebegivenhed, hvor omkring 3.200 gæster har deltaget i Øksnehallen.

Barfoed Group, som ejer bygningen Ny Østergade 3, samt andre ikoniske bygninger i nærområdet, har tidligere på året åbnet den nye butik for Leica Camera, også i Ny Østergade 3 – til højre for Klarlunds nye lokaler.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler; ”Vi er meget glade for, at vi kan byde Klarlund velkommen som lejer hos os, og vi kunne ikke ønske os en bedre virksomhed i netop denne flotte forretning.”

”Klarlunds forretning i den smukke ejendom på hjørnet af Østergade og Ny Østergade er i forvejen en af de stærkeste til at tiltrække de attraktive kunder, og derfor vil denne udvidelse medvirke til at styrke hele dette high end detailområde yderligere i årene fremover”, afslutter koncerndirektør Frederik Barfoed.

Læs mere om Klarlund på virksomhedens hjemmeside: https://klarlund.dk/