youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
27. august 2020

Munkebjerg Business Park får Miljø Diplom!

Det er med stor glæde og stolthed, at BARFOED GROUP og Munkebjerg Business Park i dag overrækkes BYG FYN´s Miljødiplom for et grønt byggeri på Munkebjergvænget i Odense M, hvor PwC, Nykredit, Totalkredit og ErhvervshusFyn netop er flyttet ind.

Miljødiplomet tildeles virksomheder, der bygger med stor fokus på miljøet, og i dette byggeri har vi ud over grønne tage haft stor fokus på solceller, udvendig solafskærmning, indeklima og minimering af CO2 aftrykket ved brug af lette træfacader samt flere andre elementer der tildegodser miljøet.

Koncerndirektør Frederik Barfoed:

”Det har været og er en spændende proces i fremtiden, når man arbejder ud fra mere faste retningslinjer i byggeriet, hvor miljø har højeste prioritet. Jeg er naturligvis stolt og med tilfreds med, at miljø i byggeriet og virksomheden er et vigtigt fokusområde, og der er ingen tvivl om, at det vil fylde langt mere i vores fremtidige projekter både på Munkebjerg Park og andre steder.”

Teknisk Direktør Søren Aagaard Rasmussen:

”Miljø vil uden tvivl få stor betydning i fremtidens byggerier, og vi mærker også, at de nye erhvervslejere i huset har været meget positive og glade for tiltagene, det er bestemt et vigtigt fokusområde i vores fremtidige byggerier også.”

Læs mere på munkebjergbusinesspark.dk