youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
7. januar 2020

Nyhed! Barfoed Group udlejer til Swapfiets som etablerer flagship store på Nordre Fasanvej 15, Frederiksberg.

Swapfiets er et cykelabonnement. For et fast månedligt beløb på 175 kr. (150 kr. for studerende) får man som kunde en Swapfiets kvalitetscykel med det ikoniske blå forhjul og syv gear. Abonnementet sikrer, at ens Swapfiets altid virker, og reparationer samt al service er inkluderet i prisen.

Konceptet, som stammer fra Holland, er i dag udbredt til mange byer i Holland, Belgien, Tyskland og Danmark, og hos Barfoed Group er vi stolte af, at vi kan byde denne spændende lejer velkommen.

Den tidligere dagligvarebutik opdeles nu med 200 kvm. butik og 276 kvm. kælder til Swapfiets, samt en flot butik på 310 kvm., som er til leje.

Har du en spændende butik, og ønsker du en attraktiv beliggenhed mellem Føtex og Swapfiets, samt 7-Eleven, Lidl (ny) og Fitness1 (ny) efterfølgende, overfor Metrostationen og – ikke mindst – i et område med et af landets mest købedygtige publikum, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Se mere her: https://respace.dk/b/5N8 eller kontakt Erhvervschef Jan Kristensen på tlf. 20 92 34 43 eller mail jk@barfoedgroup.dk for yderligere oplysninger.