youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
17. august 2018

Nykredit og PwC flytter ind i Odenses nye business park tæt på SDU, nyt super sygehus og i kort afstand til E20

Barfoed Group udvikler et 125.000 m2 stort grundareal på hjørnet af Niels Bohrs Alle og Munkebjergvej, med fokus på kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet. Området kommer under navnet Munkebjerg Park til at indeholde 8-900 boliger svarende til 60.000 m2, og der var første spadestik på de første 145 boliger den 10. august. Erhvervsdelen er på 15.000 m2 fordelt på kontor, klinik, dagligvarer, hotel mm, og denne betegnes som Munkebjerg Business Park.

Første etape i business parken igangsættes nu, da de første lejekontrakter er underskrevet med ambitiøse virksomheder som Nykredit og PwC, der flytter ind i 2020. Etape 1 indeholder 6500 m2 med kontor og dagligvareforretning, og der er fortsat ca 2000 m2 under udlejning. Med sin store synlighed og markante udtryk og nem adgang til E20 via afkørsel 50, så er der tale om en meget eftertragtet placering for mange virksomheder i Odense. Ejendommen indrettes som et flerbrugerhus med fælles kantine, mødelokaler, P-kælder mm, og lejemålene vil blive skræddersyet til den enkelte lejer. Der indrettes på toppen af ejendommen eksklusive tagterrasser med udsigt over det samlede område, og der vil være et Letbane stop i kort afstand til området.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Det bliver et rigtig godt projekt og bygningen vil med sit markante udtryk blive en flot portal, når man kommer fra motorvejen og ind mod Odense, men også ind til hele området Munkebjerg Park. Vi har målrettet søgt efter ambitiøse virksomheder, og vi er meget stolte af at bygge fynske hovedsæder til virksomheder med stærk lokal forankring, og vi sætter en stor ære i at levere flotte rammer til huset. Efterspørgslen på lejemål i området er meget stor, og vi er i positiv dialog med flere virksomheder, der også har vist interesse for området, men vi taler også med interesserede, der først er klar om nogle år i etape 2.”

”Vi har mange muligheder i erhvervsdelen også på etape 2, hvor der måske kunne komme kontor, klinikker, hotel eller andre spændende muligheder – det er en bydel under meget stor positiv udvikling.”

Mikael Johansen, partner i PwC, udtaler:

”PwC i Odense ønsker at være en stærk lokal revisor og rådgiver for fynske virksomheder. Ved at flytte i de nye moderne lokaler i Munkebjerg Business Park kan vi i endnu højere grad møde kundernes behov og bl.a. tilbyde kundevendte arrangementer så som konferencer, gå-hjem-møder mv. Samtidig sikrer vi et endnu mere attraktivt arbejdsmiljø, der kan være med til at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere.”

Centerdirektør Lars Holm – Nykredit udtaler:

”Vi har godt gang i forretningen. Der kommer flere kunder til, og vi har derfor brug for mere plads. Det får vi med den nye bygning i Munkebjerg Business Park, som Barfoed Group lader opføre til formålet. Samtidig betyder trafikforholdene, at vores kunder lettere kan besøge os, herunder parkere lige uden for vores dør. Vi glæder os til at flytte ind.”

”Den nye bygning er et flerbrugerhus, og Nykredit ser frem til at få et dynamisk og spændende miljø med de øvrige lejere, hvortil kommer, at Barfoed Group har nogle spændende tanker om udnyttelse af det store areal, så man i de kommende år vil se en helt ny bydel skyde op. Beliggenheden er tæt på det nye supersygehus, Cortex Park samt den gode infrastruktur gør, at denne placering synes helt rigtig for os”

”Vi skal nu i gang med den spændende proces omkring indretning af lokalerne, og da der er tale om nybyggeri, kan vi tænke lidt frem og planlægge for den fremtidige betjening af vores mange kunder. De nye lokaler skal gerne udstråle, at vi gerne vil dem, således at vi også visuelt er ”bedst til kunder” afslutter Centerdirektør Lars Holm.”

Såfremt der måtte være yderlige spørgsmål, så kontakt venligst: 

Koncerndirektør Frederik Barfoed – FB@barfoedgroup.dk eller 40 45 26 44

Centerdirektør Lars Holm – lhom@nykredit.dk eller 23 67 49 91

Partner Mikael Johansen – mikael.johansen@pwc.com eller 2361 2350