youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
1. juni 2018

ordnung åbner eksklusivt kontorfællesskab i Odense

1. juni slår ordnung dørene op til sit 11 kontorfællesskab i Danmark; denne gang i en af Odenses mest markante bygninger; det fredede ”Posthus” beliggende på Gråbrødre Plads midt i Odense.

ordnung er Danmarks hurtigst voksende kæde af kontorfællesskaber og har gennem de sidste 7 år haft et mindre kontorfællesskab i Ryttergade – men nu åbner ordnung så et større og mere eksklusivt kontorfællesskab for at kunne imødekomme den udvikling der sker i Odense.

Om baggrunden for åbningen udtaler ordnung’s Adm. Direktør Anders Andersen:

”Vi har gennem de sidste år oplevet en meget kraftig vækst på vores lokationer i København hvor vi efterhånden har mere end 25.000m2 kontor i vores netværk og mere end 300 forskellige virksomheder, der bor hos os – heriblandt store internationale virksomheder som Amazon, Salesforce, Palo Alto Networks m.fl. Men det vi også har bemærket er, at Odense som by har udviklet sig rigtig meget de seneste år. Dels via sine store investeringer i infrastruktur og byudvikling men også i forbindelse med hele udviklingen inden for Robotics og Facebook’s valg af Odense som lokation for sit nye store datacenter”.

”Den udvikling betyder at vi, som udbyder, mener der er ved at være et marked for den del af vores koncept som er adresseret de virksomheder, som efterspørger det fuldt servicerede og lidt mere eksklusive kontorfællesskab. Og allerede ved åbningen har vi udlejet ca. 1/3 af arealet til en af vores eksisterende lejere som vokser markant og har behov for mere plads; nemlig WSP Danmark som er en del af en stor international ingeniørvirksomhed med mere end 500 kontorer over alle verdenen”.

WSP Danmark’s Adm. Direktør i Danmark, Jes Hansen udtaler:

”Vi har gennem det sidste års tid boet på ordnung’s eksisterende lokation i Odense og har brugt det som den fleksible base vi har kunnet vokse vores forretning ud fra; særligt i.fbm. udviklingen og byggeriet af bl.a. det nye OUH (Odense Universitets Hospital) som vi er en del af. Da vi erfarede at ordnung påtænkte endnu en lokation i Odense var det oplagt for os at flytte med; vi kender ordnung og det de står for – og de kender os og forstår vores behov for professionelle omgivelser serviceret på højt niveau. Det er derfor med glæde at vores medarbejdere har kunnet flytte ind i nye omgivelser med plads til vores fortsatte vækst”.

Om det gamle Posthus i Odense udtaler Frederik Barfoed fra Barfoed Group sig:

”Vi har samarbejdet med ordnung de sidste 5 år på en anden af deres lokationer i København – og anser ordnung office hotels for at være et af de suverænt mest spændende koncepter inden for kontorhoteller i Danmark pt. De har formået at definere markedet for moderne kontorhoteller i Danmark og jeg er meget imponeret af deres fortsatte profitable vækst og samtidige evne til at indrette og servicere så mange m2 som tilfældet er. Da vi stod og skulle finde en ny lejer det gamle Posthus i Odense var det oplagt for at os tage fat på ordnung. I løbet af 4 uger var en aftale indgået og på blot 4 uger har vi afleveret et ny istandsat lejemål”. Det er min vurdering at Odense; med ordnung’s etablering af deres 11. kontorfællesskab, har fået en lokation som tidligere ikke har fandtes i byen og jeg er spændt på at følge denne udvikling”.

For yderligere spørgsmål:

ordnung v. Anders Andersen: 4087 8595 eller aca@ordnung.nu

WSP Danmark v. Jes Hansen

Barfoed Group v. Frederik Barfoed: 4045 2644 eller fb@barfoedgroup.dk