youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
27. september 2016

PRESSEMEDDELELSE – BARFOED GROUP igangsætter nyt byggeri i Odense!

BARFOED GROUP igangsætter nyt byggeri i Odense med 30 nye lejeboliger i høj standard – Fillippas Have – og flere projekter er på vej i hjembyen.

 

BARFOED GROUP har de sidste 4-5 år gennemført større udviklingsopgaver i København City med bla renovering og udvikling af kendte Københavner-ejendomme som Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3 og Pilestræde 40 A-C/Sværtegade 1-3, og de projekter vil i foråret 2017 være færdiggjort. Derfor har koncernen besluttet at fokusere på opførelsen af lejeboliger i en høj standard i hjembyen Odense. Første projekt er Fillippas Have – www.fillippashave.dk – som er beliggende på Nyborgvej i Odense C, hvor BARFOED GROUP opfører 30 moderne lejeboliger med flotte udenomsarealer, parkering og altaner. Boligerne vil blive mellem 55-60 m2 og den kommende Letbane vil køre forbi hoveddøren med direkte adgang til City og hele uddannelsesmiljøet omkring SDU, så en meget attraktiv beliggenhed.

BARFOED GROUP er selv totalentreprenør på byggeriet og vil ligeledes lede byggepladsen med egne projektledere. Arkitekt er Gert Johannesen Arkitekter og ingeniør er OBH Gruppen.

Nybyggeri vil i de kommende år have stor fokus i Barfoed-koncernen, da Odense Kommune og BARFOED GROUP er påbegyndt et samarbejde omkring en naturlig udvidelse af den bestående lokalplan på Munkebjerg Park – www.munkebjergpark.dk, hvor BARFOED GROUP i etaper forventes at kunne opføre yderligere mellem 35-40.000 m2 boliger i Odense M svarende til 6-800 boliger på absolut bedste beliggenhed med det nye OUH, SDU, Forskerparken, EUC Lillebælt som nærmeste naboer. BARFOED GROUP har store forventninger til hele udviklingen af Munkebjerg Park, hvor der allerede i 2008/2009 blev opført 188 meget eftertragtede lejeboliger, der alle blev udlejet inden færdiggørelsen af byggeriet. I de kommende etaper på Munkebjerg Park vil der blive opført alle boligtyper herunder ungdoms og ældre boliger samt rækkehuse med egen have. Der vil ligeledes blive opført dagligvareforretning og daginstitutioner, som en del af den samlede bydel.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Vi glæder os meget til at komme i gang med at bygge boliger i Odense igen, og Fillippas Have er et rigtig godt og sikkert projekt, som passer ind i vores ejendomsportefølje, og vi oplever at Odense vokser positivt både som attraktiv studieby midt i Danmark, men også som bosætningskommune. Vi går i gang derude om 3 uger med nedrivning af den bestående ejendom, og forventer at byggeriet er endeligt færdigt om 12-14 måneder omkring studiestart 2017.”

Læs mere om Fillippas Have på www.fillippashave.dk og BARFOED GROUP på www.barfoedgroup.dk og såfremt der måtte være yderligere spørgsmål kontakt da venligst Koncerndirektør Frederik Barfoed på FB@barfoedgroup.dk.