youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
27. november 2018

Restaurant HOS – Top Kok og Sommelier vender hjem til Odense efter gastronomisk rejse og åbner i Kongensgade 65 – Odense City og vi byder endnu en spændende restauratør velkommen på bedste beliggenhed i Odense City og flere er på vej.

I februar 2019 åbner HOS som Odenses nye frokostrestaurant i Kongensgade 65 med bla nutidigt smørrebrød samt a carte retter i mindre størrelser af de bedste danske og fyenske råvarer med fokus på bæredygtighed og økologi. Fredag og Lørdag bydes der på lækkert a la carte kort med masser af skønne snacks, lokale øl, hjemmelavede snapse og gode vine.

Det er ikke hvem som helst der starter i Odense.

Jakob Spolum er udlært kok fra RUTHS HOTEL, hvor han senest var køkkenchef, men har også været køkkenchef hos PASFALL samt medejer af Restaurant Sletten i Humlebæk.

Michelle Hemme er udlært tjener fra Sortebro Kro, men har tidligere arbejde i Odense som restaurantchef på Kok og Vin, men har ligeledes arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter som Uformel, Formel B og Restaurant Sletten og senest Restaurantchef på RUTHS HOTEL i Gl. Skagen. Michelle er ligeledes uddannet Sommelier og medlem af Dansk Sommelier Forening.

BARFOED GROUP er stolte af endnu engang at byde stærke og dygtige branchefolk velkommen i vores skønne by, og håber at Odense vil tage flot imod Jakob og Michelle i de flotte omgivelser i Kongensgade.