youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
10. juni 2024

Stærke kræfter går sammen i Kongensgade

Odense Boldklub og Barfoed Group er gået sammen i et stærkt samarbejde for at bidrage til udviklingen af Odense by. Det sker gennem åbningen af OB fanshop midt i gågaden på Kongensgade 39, hvis døre slås op den 21. juni kl.11.00 til stor åbningsfest.

I et tæt samarbejde er OB og Barfoed Group gået sammen om at bidrage til udviklingen af Odenses gågade. Det sker gennem en ny OB fanshop, der indvies med stor åbningsfest fredag den 21. og lørdag den 22. juni kl.11.00 i Odense bymidte.

Nærmere bestemt i Kongensgade, der samtidig står over for et større løft af Odense Kommune for at tiltrække flere turister og Odenseanere til handelsgaden gennem byrumsprojektet ’Living streets’.

Hos OB oplever man et stort ansvar for at støtte op om den by, som fodboldklubben har været en stor del af siden 1887:

– Vi har været en del af Odense i over 130 år. Derfor er det naturligt for os i OB at bidrage til byen og dens udvikling. Odense by og Odense Boldklub går hånd i hånd gennem traditioner og et stærkt fællesskab. Derfor er vi utrolig glade for at kunne åbne vores nye fanshop i hjertet af Odense, som er med til at bringe os tættere på vores fans i hverdagen, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB, og fortsætter:

– Åbningen af fanshoppen midt i Odense gågade er et naturlig skridt i at styrke vores brand, øge tilgængeligheden af vores merchandise og synligheden i Odense by, mens vi samtidig bidrager til at skabe mere liv i gågaden.

God udvikling i gågaden

På samme måde er Frederik Barfoed glad for at kunne give igen til Odense by:

– Jeg er på alles vegne stolt over dette tiltag, da det sender et klart og meget tydeligt signal til byen og de mange fans om, at både Barfoed Group og OB vil Odense rigtig meget, siger koncerndirektør af Barfoed Group, Frederik Barfoed.

– Det er meget vigtigt, at vi som ejendomsejer også viser vores passion for fortsat udvikling af bymidten ved at samarbejde og hele tiden tiltrække nye lejere. Jeg er sikker på, at OB med en flot fanshop i Kongensgade vil bidrage til at forstærke trafikken i gågaden, siger Frederik Barfoed, der glæder sig over den gode udvikling af gågaden.

En anden, der også glæder sig over udviklingen i gågaden og dette initiativ fra to centrale aktører i Odense, er borgmester Peter Rahbæk Juel:

– Vi sætter lige nu alle kræfter ind for at give Kongensgade et nyt udtryk, så endnu flere gæster og handlende finder vej til gaden og butikkerne. Derfor er det rigtig stærkt, at to af byens centrale aktører er gået sammen – og har valgt at spille så aktivt med i udviklingen af Kongensgade og bymidten.

– OB er hele byens klub, og en vigtig institution i byens historie. Et samlende fællesskab for mange tusinde mennesker, der trofast møder op på stadion for at dele deres passion for klubben. Det fællesskab skal vi som by værne om – og jeg synes det er helt rigtigt, at det stribede fællesskab nu også indtager sin plads i hjertet af vores gågade, siger Peter Rahbæk Juel.

Stor åbningsfest

Fanshoppens hylder og bøjler vil være fulde af spritnyt OB-merchandise, hvor man kan købe alt lige fra trøjer, kasketter, rygsække og halstørklæder til flag og bamser. I løbet af efteråret vil sortimentet løbende blive udvidet.

– Vores gode samarbejdspartner Hummel har hjulpet os med at indrette en moderne og funktionel fanshop, som vi glæder os til at åbne dørene for, fortæller Jack Jørgensen.

Fanshoppen åbnes for første gang kl. 11.00 i Kongensgade 39 den 21. juni 2024, hvor alle er velkomne til stor åbningsfest. Læs mere her.

Fakta om fanshoppen

 

Adresse: Kongensgade 39, Odense C

Åbningstider: mandag-lørdag kl. 11.00-17.00

Kvm: 115

 

For yderligere spørgsmål kontakt kommunikationschef i OB, Rasmus Nejstgaard, på mail: ran@ob.dk eller tlf: 61300090.