youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
18. april 2024

ULRIK STORM åbner på Østergade 16 – København!

Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu endelig kan fortælle, at ULRIK STORM åbner sin anden forretning på Østergade 16 i København K og bliver nabo til flere store internationale urmærker som Cartier, IWC, Patek Philippe, Hvelplund, Klarlund, men også flere internationale modebrands som Hugo Boss, Mulberry, Diesel og Max Mara.

Ombygninen af det meget synlige og velbeliggende lejemål på Strøget er i gang, og lejemålet gennemgår nu en større ombygning, hvor hele ejendommen bla får nye facader og butikken får adgang til gårdmijø. Butikken indrettes i samme eksklusive kvalitet som i Odense i et tæt samarbejde med internationalt designfirma, og der vil i fremtiden være gode muligheder for udvidelse af lejemålet.

ULRIK STORM driver i dag en multibrand store i 2 etager i hjertet af Odense, og har gennem flere år haft et loyalt samarbejde førende internationale modebrands, hvor nu også flere af disse bliver repræsenteret  i Østergade, men der kommer også nye brands i porteføljen i København, der forventer at åbne medio september 2024.

Ulrik Storm udtaler:

”Vi ser frem til at repræsentere flere brands på denne unikke placering i København, hvor vi i dejlige omgivelser vil præsentere vores kunder for et flot udvalg af varer fra den internationale herremode kombineret med en god og dedikeret kundeservice.”

Frederik Barfoed udtaler:

” Det er et meget spændende projekt på en placering tæt på Kongens Nytorv og hele Ny Østergade området, hvor flere af de store internationale urmærker udvider og flere restauranter er på vej i både Østergade og Ny Østergade, og der vil en eksklusiv multibrandstore passe godt ind i området, hvor vi ejer flere ejendomme. Vi indretter og ombygger lejemålet i en meget høj kvalitet, og vi glæder os meget til at få Ulrik Storm butikken med ind i gadebilledet i september måned.”

Læs mere om ULRIK STORM på ulrikstorm.dk

Såfremt der måtte være spørgsmål, så kontakt gerne Indehaver Ulrik Storm på storm@ulrikstorm.dk eller 28 18 63 83 eller Koncerndirektør Frederik Barfoed FB@barfoedgroup.dk eller 70201545.