youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
4. december 2018

WOKSHOP åbner i Jernbanegade i Odense City!

Det er med stor glæde, at BARFOED GROUP kan meddele, at den københavnske restaurationskæde WOK SHOP åbner sin første restaurant uden for Sjælland på bedste beliggenhed i Jernbanegade 14 i det tidligere Café Snik Snak. WOKSHOP gennemfører i et tæt samarbejde med BARFOED GROUP en større ombygning og nyindretning af lokalerne på i alt ca 350 m2 og forventer en åbning omkring 1. april 2019.

WOK SHOP er en thai restaurant, og kædens nuværende 6 restauranter er kendt for sin meget høje kvalitet og gode service, og restauranterne indrettes i samme høje kvalitet. Restauranten i Jernbanegade vil gennemgå en omfattende ombygning og indretning i samme stil som vedhæftede billeder, og der vil blive mulighed for udendørsservering og mulighed for take away.

WOKSHOP har fokus på sunde, friske og autentiske retter bestående af gode råvarer til priser som alle har råd til – læs mere på wokshop.dk. Hele WOKSHOP kæden ejes af Kenneth Heske og WOKSHOP har i dag restauranter på Kgs Nytorv, Hellerup, Rungsted, Lyngby, Frederiksberg, Lyngby og Valby.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Det har længe været et stort ønske at tiltrække WOKSHOP til Odense, da jeg har fulgt ejerens udvikling af kæden gennem de sidste 13-14 år og så mangler dette koncept og den type mad helt klart i Odense´s udbud af restauranter og take away steder. Jeg har spist meget på WOK SHOP i København og de er dygtige til at levere mad i meget høj kvalitet til fornuftige priser, og så skaber de en hyggelig og detaljeret indretning i deres restauranter, jeg er meget imponeret af konceptet, og det kan Odenseanerne godt begynde at glæde sig til!”

Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål, skal de være velkommen til at kontakte Direktør Kenneth Heske på kenneth@wokshop.dk eller Koncerndirektør Frederik Barfoed på FB@barfoedgroup.dk