youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
21. februar 2020

Pilgrim åbner ny butik på Købmagergade i København – udlejet af Barfoed Group

Pilgrim er et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene. Virksomheden er dansk og familieejet, og med hovedsæde i Skanderborg.

Retail Manager Denmark, Pernille Junge, siger: ”Vi glæder os til at åbne på Købmagergade i Københavns centrum, med en butik i en størrelse, hvor vi kan give vores kunder en fantastisk indkøbsoplevelse, og hvor vi kan vise os fra den flotteste side med alt, hvad vores koncept indeholder af oplevelser. Derudover glæder vi os til et godt samarbejde med Barfod Group som udlejer. De har været meget professionelle i hele forløbet omkring aftalen.”

Du kan besøge Pilgrim´s hjemmeside her: https://www.pilgrim.dk/ og til foråret kan du besøge Pilgrim på Købmagergade 38, i hjertet af København og tæt på Illums.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler; ”Vi er meget stolte af at kunne byde Pilgrim velkommen, og vi glæder os til at besøge deres flotte nye butik. Vi har oplevet en meget positiv interesse fra flere stærke virksomheder, og glæder os over en hurtig udlejning, men også over, at der er flot interesse fra såvel danske som udenlandske brands for at etablere sig på strøggaderne i København.”