youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
barfoed group bygning facade

Profil

BARFOED GROUP har sit domicil i Nedergade, som er en af Odenses ældste gader med toppede brosten og renoverede byejendomme med smukke indgangspartier.

BARFOED GROUP primære investeringsobjekt har gennem årene været velbeliggende boligejendomme i de større byer i Danmark med den hidtil største koncentration i Odense. Igennem de senere år har BARFOED GROUP tillige rettet vore investeringer dels mod ejendomme med både bolig og erhverv samt rene erhvervsejendomme med stor lejesikkerhed. Boligejendommene indeholder stadig et væsentligt udviklingspotentiale i form af løbende modernisering. Samtidig har vi spredt os geografisk til større dele af landet og har for erhvervsejendommenes vedkommende fokuseret på Københavns området.

Koncernens styrke er bl.a. kendetegnet ved en særdeles professionel og moderne ejendomsadministration, bestående af dygtige og engagerede medarbejdere i både administrationen, økonomiafdelingen og den tekniske afdeling. Alle medarbejdere har et professionelt kendskab og interesse i at drive og udvikle ejendommene. Det er vort klare mål at fastholde dette høje faglige niveau, hvorfor vi løbende videreuddanner og opdaterer vore medarbejdere indenfor deres fagområde.

Vi råder tillige over vor egen entreprenørafdeling, som vedligeholder og udvikler ejendomsporteføljen i høj håndværksmæssig kvalitet til rimelige priser. Udover den faste medarbejderstab har koncernen tilknyttet en hel del eksterne rådgivere. Koncernens vision er hele tiden at turde at udvikle sig og gå nye veje – men med stor vægt på økonomisk soliditet.