youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Ny Østergade 12 1. sal, 1101 København K
Årlig leje
314.250,-
Depositum
6 måneders leje
Størrelse
150 m2
  • Energimærkning: e

150 kvm. kontor eller klinik i det attraktive Ny Østergade-område

Velkommen til Ny Østergade-området, hvor mange kreative folk, influencer- & SoMe-virksomheder, headhuntere, konsulenter, advokater, restaurationsejere, designere, finansfolk, holdingselskaber og mange flere foretrækker at være.

Her finder du et meget attraktivt kontor- eller kliniklejemål, idet disse flotte lokaler på kun 150 m2, ligger i en markant hjørneejendom i det særdeles eftertragtede område i, og omring, Ny Østergade, København K.

Her findes parkeringshuse, Metro, busser, high end butikker, restauranter, take away, hotel og oplevelser lige udenfor døren.

Du vil mærke byens puls og se alle de gode ting, når du går til og fra kontoret/klinikken – hver eneste dag.

Lejemålet er i dag indrettet som klinik med en stor reception og et nærliggende venterum, og disse lokaler kan fortsat anvendes til klinik, men også til henholdsvis et åbent storrumskontor og et enkeltmandskontor.

Endvidere er der et enkeltmandskontor/behandlerrum samt et stort chefkontor/mødelokale/behandlerrum. Hertil kommer toilet, tekøkken og lille spisestue.

Lejemålet overtages nymalet og med nymalet trægulv, klar til lejers egen opsætning af belysning iht. lejers eget design/indretning.

Den på billederne viste møblering, herunder også belysning og udsmykning, tilhører den nuværende lejer, som medtager disse ting.

Metroen ligger på Kgs. Nytorv, hvilket er meget tæt på. Der er gåafstand til Nørreport Station.

DOWNLOAD PROSPEKT
Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk