youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
30. september 2022

BARFOED GROUP får lokalplan til opførelse af 50 boliger i Odense S – Rebekkas Have

BARFOED GROUP får lokalplan til opførelse af 50 boliger i Odense S – Rebekkas Have – efter DGNB Guld certificering.

Barfoed Group har gennem flere år arbejdet på udviklingen af ejendommen Odensevej 2 i bydelen Hjallese i Odense, hvor koncernen planlægger at nedrive en ældre butiksejendom tidligere udlejet til Aldi og opføre nye boliger i området, som er i stor positiv udvikling i de kommende år med flere nye byggerier og boligformer.

Rebekkas Have opføres skal efter planen indeholde 50 nye boliger, og der vil både blive opført 1, 2 og 3-værelses lejligheder alle med store altaner, og samtlige boliger indrettes og apteres i samme høje kvalitet, som Barfoed Group senest har opført i bla Christians Park, Munkebjerg Park og August Have. Bygherre har fra starten valgt, at byggeriet skal certificeres efter DGNB Guld standarder og opføres som et bæredygtigt boligbyggeri.

Rebekkas Have bliver bla nabo til Hjallese Kirke og vil få nem adgang til Letbanen, som på under 10 min vil føre beboerne til Odense City. Byggeriet vil få gratis parkering og bliver omkranset af grønne områder med orangeri.

Byggeriet opføres til egen portefølje og byggestart forventes at blive 2023/24. Arkitekt på Rebekkas Have er Juul & Frost Arkitekter

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Vi er meget stolte af at være med til at byudvikle den del af byen, og vi er sikker på, at den standard vi opfører boliger i, også vil falde i mange beboeres smag i Hjallese. Vi er pt i gang med andre byggerier i Odense, og vi kender derfor ikke den specifikke opstartsdato endnu. Samtidig er vi afventende over for opstart af flere nye byggerier, så længe den nuværende regering forsøger at bremse udviklingen af private lejeboliger i Danmark. Det vurderer jeg er meget bekymrende og forsætter det, så vil det mange steder sætte private projekter i bero og dermed få  store konsekvenser for byggebranchen generelt.”

Læs mere om Barfoed Group på www.barfoedgroup.dk