youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
9. januar 2020

GARBANZO flytter med os på Falkoner Alle – Frederiksberg!

En af Københavns mest besøgte spisesteder – GARBANZO – i Sværtegade 3 udvider samarbejdet med BARFOED GROUP, da de nu udvider med deres anden restaurant og denne gang på Falkoner Alle 82-84, hvor de bla bliver nabo til Jagger Burger. Falkoner Alle er en travl handelsgade, men også hjemsted for mange spisesteder og kaffebarer, og GARBANZO får en flot og synlig placering i vores prisbelønnede ejendom.

GARBANZO har fra starten i Sværtegade 3 været en stor succes, og restauranten serverer Københavns bedste Pitabrød, salater og mange andre lækre ting til frokost og aften.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

“Det er ubetinget et af de bedste madkoncepter jeg har set længe – maden er varieret, sund og i meget høj kvalitet, og kunderne/gæsterne har nærmest stået i kø hver dag i Sværtegade siden åbningen. Vi glæder os til at bygge butik nr 2 med GARBANZO, og de passer perfekt ind på Falkoner Allé!”

Læs mere om GARBANZO på www.garbanzo.dk

BARFOED GROUP ser frem til et udvidet og langvarigt samarbejde på Falkoner Alle og glæder sig over den store succes fra København City nu udvides til Frederiksberg.