youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Jernbanegade 75-77, lejemål 22-23, 5500 Middelfart
Årlige leje pr. m²
695,-
Depositum
34.923,75,-
Størrelse
201 m2
  • Fibernet

NYHED – 201 m² store og lyse kontor/kliniklokaler i Middelfart Midtpunkt udlejes

Med Middelfarts vel nok bedste placering ved siden af banegården og kun få minutters gang til gågaden udlejes 201 kvadratmeter kontor/klinik, beliggende i ejendommen ”Middelfart Midtpunkt”.

Middelfart er en driftig handelsby, med mange butikker der giver kunderne et alsidigt udvalg, inden for næsten alle brancher. Nær lejemålets beliggenhed finder du Middelfart Station, Milling Hotel Park, Kvickly og byens rådhus. Oplandet og bosætningsmulighederne gør det attraktivt, at placere sin virksomhed i området.

Denne velfungerende ejendom, huser i dag mange spændende lejere som tandlæge, øjenlæge, fysioterapi, m.fl.

På denne meget attraktive, centrale og ikke mindst synlige beliggenhed og med direkte adgang fra stort parkeringsareal har I nu muligheden for, at være en del af dette ”behandlerhus”, som er elevatorbetjent og handicapvenligt.

Lejemålet, som er klar til overtagelse, er velegnet til liberalt erhverv samt klinik. Det kan eksempelvis være denne type virksomheder:

  • Skønhed-/velvære klinik
  • Webshop eller IT-virksomhed.
  • Lettere undervisning/aftenskole
  • Behandlingsklinik

Lejemålet indeholder:

Stor garderobe med 2 toiletrum samt med adgang til stor kontorfælleskab hvor der kan være mellem 8-10 siddepladser/kontorpladser. Endvidere er der 2 store mødelokaler og 2 lukkede kontorer samt depotrum og mindre the-køkken.

Et virkelig godt lejemål med mange anvendelsesmuligheder. Der medfølger parkering til lejemålet. Dette aftales nærmere.

Få minutters gåafstand fra lejemålet ligger Middelfart Station, hvor der herfra er direkte forbindelse til Odense, Fredericia og Vejle.

DOWNLOAD PROSPEKT!

For yderligere oplysninger eller aftale om fremvisning, kontakt helt uforpligtende udlejningschef Karina Kærup på tlf. 29 62 38 20 / 70 20 15 45 eller e-mail: kal@barfoedgroup.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk