youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Munkebjergvænget 66 1. lejl. 3, 5230 Odense M
Indflytning: 01. maj 2022
Månedlig leje
8.495,-
Forudbetalt leje
-
Depositum
25.485,-
Størrelse
3 værelser - 77 m2
  • Kælder Kælder
  • Altan Altan
  • Kabel TV
  • Fibernet
  • Dørtelefon
  • Parkering
  • Elevator

3 værelses – 77 m² – Munkebjerg Park – Odense M

Beliggende i fantastiske Munkebjerg Park – en bydel som er under en rivende udvikling – er udlejningen af 247 lejligheder i gang. Denne skønne og gennemlyste 3 værelses lejlighed på 77 m² som er beliggende stik syd, mod fredsskoven udlejes pr. 1. maj 2022. Ejendommen er elevatorbetjent.

Fra opgangen går man ind i entreen hvor der er adgang til flot flisebadeværelse med bruseniche, væghængt toilet m.v. fra Grohe. Lækkert spejl med lys og vask med skabe fra Duravit. Der er gulvvarme og i hjørnet i badeværelset er en skøn Sonos højtaler. I badeværelset er der installeret vaskemaskine og tørretumbler af mærket Miele.

Fra entreen er der adgang til børneværelse/kontor med fast skab.

Der er dejlig stor gennemlyst stue, hvor spiseafdeling er i den ene ende og stueafdelingen er i den anden ende af rummet. Køkkenet som er et lækkert køkken fra Designa i mat grå og med flot corianbordplade er placeret midt i rummet med fast ø. I køkkenet er der installeret alle hårde hvidevarer af mærket Miele. Der er udgang til enten skøn terrasse eller stor altan afhængig af, hvilken etage man vælger.

Der er skønt soveværelse med faste skabe.

Overalt i lejligheden er der flotte egetræsgulve, der er gulvevarme, blødgøringsanlæg, depotrum i kælderen samt cykelkælder. Under ejendommen finder man en stor p-kælder, hvor det er muligt at leje en p-plads. Fra kælderen er der adgang via elevator eller trappeløb op til lejligheden.

Lejligheden er røgfri.

Leje pr. mdr. kr. 8.495,00 + varme kr. 500,00 + vand kr. 400,00.

Depositum kr. 25.485,00.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk