youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Munkebjergvænget 51 - 137 , 5230 Odense M
Indflytning: 01. juni 2024
Månedlig leje
13.895,-
Forudbetalt leje
-
Depositum
41.685,-
Størrelse
4 værelser - 125 m2
  • Terrasse
  • Depotrum
  • Fibernet
  • Parkering

4 værelses rækkehus – Munkebjerg Park – Odense M

Beliggende i det attraktive Munkebjerg Park, udlejes lækkert 4 værelses rækkehus på 125 m².  Rækkehuset er i 2 plan. Når man ankommer til huset, er der dejlig forterrasse med adgang til redskabsrum.

Når døren åbnes ind til huset træder man ind i et lækkert stort køkken-alrum hvor der er det flotteste køkken fra Designa. Køkkenet er i mat hvid og med lækkert corian bordplade. Alle hvidevarer er af mærket i Miele og der er installeret, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, indbygningsovn, induktions kogezone i 80 cm samt lækkert vinkøleskab.

I køkkenet er der masser af plads til at huse den store familie eller gæster. Der er åbent fra stue til køkken, så fra køkken går man ind i en stor fantastisk stue med smuk gaspejs fra Living Flames samt med udgang til stor træterrasse.

I stueplan er der adgang til stort badeværelse, hvor der er stor vask med store skuffer og skabsarrangement fra Duravit. Der er stort spejl med lys og i hjørnet i badeværelset, finder man en SONOS-højtaler. I den store brusekabine er der installeret lækkert rainshower fra Grohe. Der er blødgøringsanlæg som minimere kalken i vandet.

Fra stue plan er der flot trappe op til 1. salen. Trappens trin er lavet af samme lækre materiale som de smukke egetræsgulve, der er lagt i hele huset. Virkelig fin detalje!

På 1. salen er der 2 store børneværelser med faste skabe og dejlig bredde vindueskarme hvor man enten blot kan nyde den skønne udsigt eller fordybe sig i en god bog,

Der er ekstra badeværelse på 1. salen og i samme kvalitet som badeværelset i stueplan. Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler som er gemt væk på reposen bag låger. Det er et lille fint bryggers med flisegulv, skabe og lækker corianbordplade.

Der er dejligt stort soveværelse med adgang til walk-in, hvor der er opsat store klædeskabe med indbyggede spot.

Overalt i boligen er der gulvvarme.

På området omkring  bebyggelsen er der lavet skøn legeplads. Der er parkeringspladser samt el ladestandere. Overalt i Munkebjerg Park er der grønne arealer, springvand, stisystemer, fodboldbane m.m.

Der er 4 kilometer til centrum. 2 kilometer til motorvej E20 samt letbanen.

Leje pr. mdr. 13.895,00 + varme kr. 600,00 + vand kr. 400,00-

Depositum kr. 41.685,00.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk