youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Munkebjergvænget , 5230 Odense M
Indflytning: 01. juli 2024
Årlig leje pr. m² fra
1.295,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
3700 m2

Bliv nabo til PwC, Nykredit m.fl.

I Munkebjerg Business Park opføres etape 2, som vil stå klar til indflytning i 2024, og den ca. 8.000 kvm. store bygning, vil kunne lejes som et flerbrugerhus med fælles faciliteter, café/bager og take away-restauranter, samt adgang til at leje konferencebygningen på dagsbasis.

3.700 kvm. kontor, som er inkl. andel af den fælles kantine m.m., svarer til to fulde etager i ejendommen, men hvis du skal bruge mere eller mindre areal, så vil der også være mulighed for dette, idet ejendommen har mange opdelingsmuligheder.

Etape 2 opføres direkte ud til Niels Bohrs Allé, hvilket bliver markant og synligt, og der etableres parkering på terræn og i parkeringskældre.

Hvis du har besøgt etape 1, så har du en god referenceramme for den høje kvalitet, som Barfoed Group også vil opføre etape 2 i, og kort kan det siges, at du får et skræddersyet og nøglefærdigt lejemål i en markant bygning, hvor arkitekt og bygherre har fokuseret på æstetik, kvalitet, brugervenlighed og bæredygtighed.

Munkebjerg Business Park´s etape 1 blev opført af Barfoed Group på en af byens bedste placeringer, nemlig det markante hjørne ud til lyskrydset ved Munkebjergvej og Niels Bohrs Allé, og bygningen er fuldt udlejet til PwC, Nykredit og Erhvervshus Fyn.

Det flotte kontorhus ligger som porten til den 125.000 kvm. store grund, og her har Barfoed Group tillige opført boliger i meget høj kvalitet (til alle aldre), en dagligvarebutik, en integreret daginstitution, et fitnesscenter, en konferencebygning, flere parkeringskældre, en tankstation, el-ladestandere m.m.

Barfoed Group er et lokalt forankret ejendomsselskab, som med egne folk vedligeholder og administrerer sine ejendomme, og alle bygninger i området bevares i selskabets egen portefølje, hvorved lejerne sikres en høj og ensartet kvalitet i relation til områdets pasning og bygningernes vedligeholdelse, samt en tæt relation til udlejer.

Kontakt gerne udlejer direkte allerede i dag, hvis du søger kontorlokaler til leje i Odense til indflytning i 2024, og få en god snak om dit lokalebehov og mulighederne i etape 2, men du er også velkommen til at få en fyldestgørende præsentation ved et møde på ejendommen.

Jo tidligere du og din virksomhed kommer ind i processen, jo større indflydelse vil du få, og derefter kan du og dine medarbejdere glæde sig til at flytte ind i nye lokaler, som bliver optimeret til virksomhedens daglige virke, samt i en bygning, hvor huset selv, men også omgivelserne og faciliteterne, vil give dine medarbejdere en daglig trivsel, glæde og stolthed.

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk