youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Scandiagade 8 , 2450 København SV
Årlige leje pr. m²
1.850,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
4694 m2
  • Energimærkning: b

Kantine, fitness, ventilation/køl, Metro, S-tog og parkering

I 15 år har ejendommen været udlejet i sin helhed til teleselskabet 3, og alle, som har kørt ad Scandiagade eller Sydhavns Plads, kender bygningen med det store 3-logo på gavlen.

Vi samarbejder nu med arkitekter, ingeniører, designere og håndværkere om at kreere og etablere indbydende og motiverende rammer for nye lejere i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har.

Der vil ske markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener, nye toiletter, nye elevatorer, ny personalerestaurant, nyt og stort fitnessrum med lækkert træningsudstyr, elegant beklædning af søjler, samt meget mere.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, hvortil kommer ny asfalt m.m.

Harvings Pakhus vil blive omfattende istandsat og fornyet således, at ejendommen såvel ude som inde vil være et attraktivt og moderne hus, hvor dine medarbejdere vil føle sig godt tilpas og være stolte af at arbejde.

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Med fordele som kort afstand til S-tog, gåafstand til Metro, parkeringshus overfor, let adgang til motorvejsnettet, samt kort vej til Københavns centrum, så har ejendommen en attraktiv beliggenhed.

Personalerestauranten drives af LOCA Gruppen, som er blandt de nominerede til Kantineprisen 2023. De er tillige kendt for en række toprestauranter i København, som de også driver med stor succes.

Vores ambitioner for istandsættelsen, forbedringen og forandringen af Harvings Pakhus er høje, og vi glæder os til at vise det færdige resultat. Indtil da er vi godt i gang med det omfattende arbejde på ejendommen, og vi fremviser gerne i mens.

DOWNLOAD PROSPEKT
Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk