youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Scandiagade 8 , 2450 København SV
Årlige leje pr. m²
1.785,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
1292 m2
  • Energimærkning: b

De lækreste kontorer er klar til hurtig indflytning – God akustik, god følelse…

Kontor til leje i København, og i forskellige størrelser/arealkombinationer, som vi kan fortælle meget mere om i lejeopstillingen, pr. telefon eller under fremvisning.

Alt er nyt i huset, så du vil blive den første, der benytter lejemålet i denne høje, nye standard, og du kan flytte ind med det samme, eller når, vi har opsat nogle vægge til mødelokaler, chefkontor eller andet iht. dine ønsker.

Første lejer i det nye Harvings Pakhus flyttede ind d. 1.3.2024, og de har taget rigtigt godt i mod lejemålet og ejendommen.

Harvings Pakhus er en særdeles velbeliggende ejendom, hvis du ønsker synlighed, tilgængelighed og let adgang til S-tog, Metro og bus.

Efter 15 år med samme lejer, som voksede sig for stor til ejendommen, har Barfoed Group gennemført en meget omfattende renovering af ejendommen fra kælder til kvist.

Der er sket markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener fra Designa med Miele hårde hvidevarer, nye toiletter med Duravit sanitet og Grohe armaturer, nye elevatorer, ny personalerestaurant, nyt fitnessrum, nye radiatorskjulere og meget mere.

Fælles kantine, som drives af LOCA Gruppen – dem med toprestauranter som Studio, Radio, Almanak, Kilden m.fl. – og som er smagfuldt indrettet med kvalitetsmøbler og flot udsmykning.

Stor fitnessafdeling med lækkert, professionelt udstyr fra Consept 2, gym80 m.fl., og indrettet med indbydende belysning, de rigtige gulve, samt to bade- og omklædningsrum.

Parkeringspladser til leje på egen grund og i parkeringskælder, og kun få meter til stort parkeringshus på den anden side af gaden.

Der er ventilation, køl, fiber, elevatorer og mulighed for at købe skilte på de to gavle, som vil give din virksomhed særdeles høj eksponering.

Let adgang til centrum eller ud af byen via motorveje, herunder hurtigt ud til lufthavnen, så kort afstand til S-tog og Metro, samt bus.

Barfoed Group er blandt Danmarks største privatejede ejendomsselskaber, og med 100 års lokal forankring i Odense servicerer vi mere end 4.500 bolig- og erhvervslejere på gode adresser i mange byer rundt om i landet.

Vi er den langsigtede ejer af alle vores nuværende ejendomme, men også af de mange nybyggerier indenfor især bolig, men også erhverv, som vi løbende opfører.

På hovedkontoret har vi egen ejendomsadministration, økonomiafdeling, teknisk afdeling, juridisk afdeling og udlejningsafdeling.

Til at varetage opsyn, rengøring, vedligeholdelse og reparation ude på ejendommene, har vi egne folk som f.eks. viceværter, håndværkere og rengøringspersonale.

Vi forvalter, drifter og vedligeholder selv vores ejendomme, og derved kan vi sikre gode og velordnede forhold ude på ejendommene, samt hjemme i den daglige administration, men også sikre en optimal løbende kontakt med alle vores lejere.

Se også ejendommens hjemmeside på www.harvingspakhus.dk

DOWNLOAD PROSPEKT
Tilbage til oversigten
Harvings Pakhus
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk