
ODENSE-Nyhed: BARFOED GROUP udlejer til ny og unik Restaurant i Kongensgade!
BARFOED GROUP er stolte over at kunne byde Restaurant MMOKS velkommen i Odenses nyeste restaurantgade med kendte restauranter som GOMA, No 61, Flammen med mere som naboer – Odense får et helt nyt koncept og bag restauranten står dygtige fagfolk med stor anerkendt ekspertise.
Læs mere om MMOKS her:
I marts 2015 åbner Mathias Kjærgaard og Mads Friis Nielsen restaurant mmoks på Kongensgade 65 i Odense C, hvor de fremover vil byde gæster velkommen tirsdag til lørdag.
Restaurant mmoks er et spisested, hvor der er plads til alle. Det er ikke en klassisk restaurant med pæne hvide duge og stearinlys på bordet; mange af disse klassiske træk er fjernet for i stedet at omfavne den uformelle stil, som er gennemgående for restauranten. Alt unødvendigt fyld er skåret fra, så det fulde fokus ligger på mad, drikke og hygge.
Navnet mmoks er en reference til det udtryk, som de to kokke altid har brugt om kaffe og pauser, mens det dobbelte ”m” henviser til deres navne. Navnet passer derfor perfekt til restauranten, som netop ønsker at give sine gæster en pause i hverdagen, hvor de kan nyde et afslappet måltid med sjov og spas.
I køkkenet har Mathias Kjærgaard ansvaret som køkkenchef. Han er udlært hos Malling & Schmidt i Aarhus, men har også Kvægtorvet, Castenskiold, Nordisk Spisehus og senest titlen som souschef på Munkebo Kro på CV’et. På mmoks har han slået sig sammen med Mads Friis Nielsen, der tidligere på året vandt titlen som fynsmester for kokkeelever og ligeledes har været på Munkebo Kro.
Selvom de begge er tilhængere af det nordiske køkken er det ikke udelukkende herfra, at maden på mmoks henter sin inspiration. Der vil være fokus på sæsoner og respekt for råvarerne, men kokkene benytter gerne råvarer fra hele verden. På mmoks er maden simpel og ren i udtrykket, og der arbejdes med utraditionelle udskæringer og udfordrende sammensætninger, der passer til restaurantens gennemgående stil. Alt i alt bestræber mmoks sig på at servere ambitiøs og interessant mad på en uformel og afslappet måde.
Der er desuden mulighed for cocktails før og efter maden, så gæsterne kan hygge sig til sent ud på aftenen.
For at opnå den helt rigtige stemning er det nødvendigt med en professionelt gennemført indretning og her kommer Trendbazaar ind i billedet. Direktør Zaki Liokouras fra det midtfynske bolighus skal med de rigtige virkemidler sørge for at visionen om et uformelt og hyggeligt spisested bliver ført ud i livet. Samtidigt vil det øge vores eksponering af vores nye butik Trendbazaar in a Bag, på Vestergade nr 5.